Πέμπτη 31 Μαΐου 2012

Ανθισμένος κήπος

Οσά μωρέ οσά λουλούδια έχ' η άνοιξη κι η πόλη παραθύρια...

Μπορεί ο καιρός βέβαια να μας τα έχει χαλάσει και μόνο άνοιξη να μη θυμίζει ... αλλά εμείς πάντα έχουμε διάθεση για λίγο ράψιμο :) :) Εξάλλου έφτασε η καλοκαιρινή σεζόν και πρέπει να δουλέψουν οι ραπτομηχανές πυρετωδώς για τη νέα κολεξιόν!!! Πάρτε μια ιδέα από αυτό το λουλουδάτο  πορτοφόλι που φτιάξαμε και αναμείνατε για τις καινούριες δημιουργίες του φούΞια ξιΦία!

Σύντομα θα ανέβουν φωτογραφίες από τις καλοκαιρινές τσάντες, τις τσάντες θαλάσσης,τα πορτοφόλια για πολλά λεφτά ( χα!χα!χα!) και τις χρηστικές κρεμάστρες για το σπίτι με αποθηκευτικούς χώρους που ετοιμάζονται...


Το κόκκινο βαμβακερό ύφασμα συνδυάστηκε άψογα με το κίτρινο λουλουδάτο!


 Θηκούλα για τα ψιλά με φερμουάρ από τη μια μεριά...



 
και από την άλλη θήκες για καρτούλες, για ταυτότητα ή φωτογραφίες.
Αααα!Το σημαντικότερο ξέχασα!Και θήκη για τα λεφτά!

Περιμένουμε γνώμες , παρατηρήσεις, σχόλιααα!!!!


Πέμπτη 24 Μαΐου 2012

Η καινούρια χειροποίητη τσάντα της φούΞια ξιΦία!!!

Η φούΞια ξιΦίας "εθεάθη" ... που αλλού??? Στην παραλία!!! Οι παπαράτσι κατάφεραν να την φωτογραφήσουν καθώς έκανε τη βόλτα της,  κρατώντας μια τσάντα δικής της δημιουργίας, με όμορφα ροζ τριανταφυλλάκια, γαλάζιο τσεπάκι και δαντέλα!  Όσες ενδιαφέρεστε, για περισσότερες λεπτομέρειες, επικοινωνήστε μαζί της!




sweet pink roses

Κυριακή 20 Μαΐου 2012

Πορτοφόλι κατά παραγγελία ...

Η φίλη μας η Μαρία καιρό τώρα μας είχε ζητήσει ένα πορτοφόλι..."Θέλω να είναι μεγαλούτσικο και να έχει θήκη για την ταυτότητά μου!"
Δεν χαλάμε χατίρια εμείς! Της το φτιάξαμε!
Η φωτογράφηση έγινε στα βιαστικά, καθώς της το είχαμε καθυστερήσει λίγο...αλλά και μεγάλο έγινε, και με θήκη για την ταυτότητά της, όπως μας το ζήτησε!
Άξιζε! Δεν άξιζε η προσμονή ???!!!




Πέμπτη 17 Μαΐου 2012

Η φούΞια ξιΦίας στο legalise festival

Δεν ήταν τόσο εύκολο όσο φαίνεται...Οι ραπτομηχανές μας δεν σταμάτησαν επί μια εβδομάδα να δουλεύουν...Το μικρό μας εργαστήρι ("πράσινο δωμάτιο") είχε βομβαρδιστεί από υφάσματα,κορδέλες,τούλια,δαντέλες,τσόχες,κουμπιά,κλωστές και άλλα πολλά! Τσάντες, τσαντάκια, πορτοφολάκια, φουλάρια, κρεμάστρες για το μπάνιο και το δωμάτιο, ετοιμάζονταν πυρετωδώς, για το φεστιβάλ! Και ναι! Τα καταφέραμε τελικά! Μετά από ώρες και μέρες δουλειάς, ο πάγκος της φούΞια ξιΦία βρέθηκε στο legalise festival! Ήταν μοναδική εμπειρία για μας αφού ήταν και η πρώτη φορά που στήναμε πάγκο! Ευτυχώς όλα πήγαν καλά και περάσαμε όμορφα! Πάρτε μια γεύση από την προετοιμασία και από το φεστιβάλ!

 Παντού απλωμένα υφάσματα!!!

   Εμείς επί τω έργω...

 Όπως καταλάβατε ο πάγκος εργασίας είναι ένα κρεβάτι, μιας και ακόμα δεν διαθέτουμε κάτι πιο επαγγελματικό! Αλλά αν έχεις όρεξη και κέφι για δημιουργία τίποτα δεν σε πτοεί...!

 Η καλλιτεχνική φύση του φωτογράφου μας!

Ευτυχώς που η συγκεκριμένη ραπτομηχανή άντεξε...γιατί η δεύτερη που είχαμε, κάποια στιγμή τα "έφτυσε"!


Ιδού λοιπόν ο πάγκος μας! Αυτοσχέδιος κι αυτός μιας και εμείς είχαμε μόνο ένα τραπέζι! 
Τέλος ευχαριστούμε πολύ τον ηλεκτρολόγο μας, τους μεταφορείς και βοηθούς στησίματος και όλους τους φίλους που μας επισκέφθηκαν!!!


Τρίτη 8 Μαΐου 2012

Ελάτε να γνωριστούμε!

Ο Φούξια Ξιφίας σε λίγες μέρες, θα βρίσκεται στο 8ο Αντιαπαγορευτικό Φεστιβάλ Αθήνας που φέτος θα λάβει χώρα στο χώρο του πρώην αεροδρομίου του Ελληνικού. Στις 11 και 12 Μάη (Παρασκευή και Σάββατο) θα μπορείτε να δείτε από κοντά τις δημιουργίες μας, στο flea market που θα φιλοξενείται στο χώρο, κατα την διάρκεια των εκδηλώσεων. Η είσοδος είναι από την Λεωφόρο Ποσειδώνος, 2η στάση τραμ Αγίου Κοσμά. Θα χαρούμε να σας δούμε και από κοντά!

Για περισσότερες πληροφορίες: http://legaliseprotestival.blogspot.com/

Πέμπτη 3 Μαΐου 2012

Το ξωτικό και η τσάντα

Μια φορά κι έναν καιρό...
στο δάσος, έκαναν περίπατο, η πριγκηποπούλα με το πριγκηπόπουλο.
Μάζευαν λουλούδια κι απολάμβαναν τη φύση και το κελάιδισμα των πουλιών.
Ώσπου κάποια στιγμή, εκεί που είχαν καθίσει σε ένα παγκάκι να ξαποστάσουν, αρχίζοντας να σουρουπώνει, εμφανίστηκε μπροστά τους,ένα μικρό ξωτικό, λέγοντας στην πριγκήπισσα:
-Η αγάπη και η ευτυχία θα μείνει για εσάς παντοτινή αρκεί να μου κάνετε ένα δώρο!
κι η πριγκήπισσα του απαντά:
-Καλό μου ξωτικό το μόνο δώρο που μπορώ να σου δώσω είναι αυτή η τσάντα που κρατώ! Είναι φτιαγμένη από τα χεράκια μου!
Κι έτσι έκανε δώρο τη χειροποίητη τσαντούλα της, η πριγκηποπούλα, αλλά και το ξωτικό
πραγματοποίησε την υπόσχεση που είχε δώσει στο ζευγάρι!
Και ζήσαν αυτοί καλά...
Κι εμείς καλύτερα!!!


love poua